۱۴۰۰ يکشنبه ۱۰ مرداد

برگزاری وبینار "دلگرم سازی خود و دیگری"

ارسال شده در تاریخ 1400/04/27
برگزاری وبینار

مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا (س)، در راستای اجرای طرح دانشگاه دوستدار خانواده با هدف ارتقای بهداشت روان اقدام به برگزاری وبینار "دلگرم سازی خود و دیگری" در تاریخ 24 تیر1400 از ساعت 16 الی 18 نمود. در این کارگاه که از جمله مجموعه کارگاه های مشترک بهداشت روان دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، دانشگاه‌های الزهرا، تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، علوم انتظامی امین و دانشگاه هنر تهران می‌باشد، خانم دکتر اشرف مهمان نوازان روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در خصوص تعریف دلگرم سازی، تفاوت دلگرم سازی و تشویق و گام های دلگرم سازی خود و دیگری مطالبی را ارائه نمودند.
در این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه‌های منطقه 1 کشور روبرو شد، مشارکت کنندگان مناسب بودن موضوع وبینار، کیفیت تدریس و تسلط مدرس و میزان رضایت کلی از وبینار را عالی و بسیار خوب ارزیابی کرده‌اند.
مجموعه کارگاه‌های آموزشی آنلاین رایگان بهداشت روان تابستان1400 همچنان در حال برگزاری است و دانشجویان برای شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند به آدرس زیر مراجعه نموده و در کارگاه‌های مورد نظر خود ثبت نام نمایند.