۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد

معاونت دانشجویی:

پیام تبریک نوروزی معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا

اکنون که دستان پر نوازش بهار طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد، دگر بار قلم آفرینش با رنگ بازی بر پیکره لوح پاک طبیعت نگاری دیگر از مظاهر زیبای خلقت را بیان می نماید و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطر آئین خویش را نثار نگاه و نگار ما می کند، تا در تحولی شگرف نسیم افشان و ترنم بلبلان شیرین بیان را نظاره بنشینیم و یا مقلب القلوب گویان به ستایش آن جمیل بی نظیر به پا خیزیم.
فرا رسیدن فرخنده ایام نوروز را که نوید بخش تجلی مواهب الهی بر بستر طبیعت و احوال روح و جان انسان ها و یادآور آغازی پر طراوت برای زندگی مجدد در مسیر تعالی است به شما جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم سال نو و طلیعه بهار پیام آور شادی، کامیابی، توفیقات روزافزون و سالی پر از شور و نشاط باشد.
نوروزی دل انگیز و سرسبز برایتان آرزمندم.

شهلا بختیاری
                                                                                                                                                      معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)

تاریخ:
1400/12/25