۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت

برپایی ایستگاه سلامت

ارسال شده در تاریخ 1401/02/20
برپایی ایستگاه سلامت

مرکز مشاوره ، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا به مناسبت هفته سلامت روز دوشنبه مورخ 19/2/1401 با همکاری مرکز بهداشت شمال تهران اقدام به برگزاری ایستگاه سلامت در محل طاقدیس یاس دانشگاه نمود.
این مراسم از ساعت 11:30 الی 13:30 با حضور مشاوران تغذیه، مامایی و معاینات جوانان (قد، وزن و محاسبه BMI )، تست قند خون و اندازگیری فشارخون برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان مواجه گردید.
با مشارکت اداره تربیت بدنی غرفه‌ای با عنوان "ورزش، نشاط و سلامت" برپا شد، که بازی‌های حمل توپ جیمبال و استپ چینی بصورت مسابقه بین دانشجویان برگزار شد. شایان ذکر است پس از مقایسه رکوردها به 3 نفر که بهترین رکورد را داشته باشند جوایز نقدی اهدا خواهد شد. اسامی برندگان متعاقبا اعلام خواهد شد.