۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت

معرفی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان مرکز مشاوره فعال در سی و سومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور

ارسال شده در تاریخ 1401/02/24

در سی و سومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های سرار کشور که در تاریخ 18 الی 20 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) عنوان مرکز مشاوره فعال سال 1400 را به خود اختصاص داد و با اهدای لوح تقدیر و تندیس از تلاش ها و خدمات ریاست و کارکنان این مرکز تقدیر به عمل آمد.
کسب این موفقیت را به همکاران پر تلاش مرکز مشاوره دانشجویی و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه الزهرا تبریک می گوییم.