۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
برگزاری نشست تخصصی آنلاین در حوزه پیشگیری از خودکشی ویژه روانشناسان مرکز مشاوره و اعضای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1399/06/25
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه به مناسبت هفته جهانی پیشگیری از خودکشی، اقدام به برگزاری نشست تخصصی آنلاین در حوزه پیشگیری از خودکشی نمود. در این نشست ویژه که کلیه روانشناسان و مددکاران اجتماعی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) و اعضای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه حضور داشتند، آمار و داده های به روز شده در این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در ادامه جلسه، مستند کوتاهی در خصوص خودکشی پخش شد و روانشناسان مرکز مشاوره به ارائه تجارب خود در این حوزه پرداختند و توصیه های لازم برای ورود همیاران سلامت روان به این حوزه و فرایند اقدام توضیح داده شد.
این نشست تخصصی به صورت آنلاین بوده و در تاریخ 99/6/25 از ساعت 12-10 با حضور روانشناسان مرکز مشاوره دانشجویی و اعضای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه برگزار شد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_student_block5765