۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

برگزاری مراسم میلاد حضرت زینب کبری(س) و شب یلدا در خوابگاه های دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1399/10/02
برگزاری مراسم میلاد حضرت زینب کبری(س) و شب یلدا در خوابگاه های دانشجویی

به مناسبت روز میلاد حضرت زینب (س) اسوه صبر و پایداری و شب یلدا، مراسم ویژه‌ای برای دانشجویان ساکن خوابگاه فرزانگان، با رعایت پروتکل های بهداشتی توسط اداره امور خوابگاه ها برگزار شد.
نصب بنر، استقرار میز نمادین شب یلدا در طبقات همکف گلستان های فعال، گرفتن عکس یادگاری در کنار آن، اهدای پک های فرهنگی و بهداشتی ( ماسک، الکل، مسابقه فال حافظ و... ) به دانشجویان و اجرای مسابقه خاطره نویسی با عنوان بهترین و شیرین ترین خاطره یا تجربه زندگی تاکید بر تفکر مثبت‌اندیشی و انتقال انرژی های مثبت به دیگران، وهمچنین مسابقه عکاسی با موضوع سفره یلدایی خوابگاه با تاکید برسادگی، کم هزینه بودن و حفظ جنبه های هنری و زیبا شناسی همراه با جوایز از برنامه های اجرا شده در این مراسم بود که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد و شبی به یادماندنی و خاطره انگیز برای دانشجویان و همکاران خوابگاه رقم خورد.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_student_block5765
فیلم مرتبط
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهيده قزويني، طبقه چهارم، معاونت دانشجويي
 student[at]alzahra.ac.ir
كدپستي : 1993893973 تلفن : 982188030651+ فاكس : 982188064380+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.