۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ساعت 12:44
کسب مقام دوم تیمی شنا دانشگاه الزهرا در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر

تبریک به اعضای تیم شنا
تیم شنا دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه الزهرا در تاریخ 5 شهریور 1401 موفق به کسب مقام دوم قهرمانی (تیمی) در سومین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان شد.
معاونت دانشجویی این موفقیت را به قهرمانان الزهرائی و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.
اعضای تیم شنا دانشگاه الزهرا:
مریم بیات دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی (گروه رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی، ورودی 99)
فاطمه قاسمی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مشاوره (دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، ورودی 99)
معصومه جمشیدی دانشجوی مقطع ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی (دانشکده علوم ورزشی، ورودی 1400)
مربی: خانم عاطفه پازوکی
سرپرست: خانم نرگس ارسلان یاسین

ارسال کننده:شیما شریفی
تصاویر مرتبط:
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_student_block5765
فیلم مرتبط
صوت
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهيده قزويني، طبقه چهارم، معاونت دانشجويي
 student[at]alzahra.ac.ir
كدپستي : 1993893973 تلفن : 982188030651+ فاكس : 982188064380+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.